Restoran Amfora

Možete naručiti za van ili s dostavom | Rovinj

Želite jesti hrvatska, talijanska ili mediteranska jela, a još uvijek ste u potrazi za prikladnim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Dobro došli u naš restoran Restoran Amfora. Drago nam je što vas možemo razmaziti našim finim jelima i prirediti vam jedinstven ugođaj. Na našoj terasi možete sjediti u hladu i s prijateljima i obitelji uživati u ljetu. Samo pobjegnite od vrućine u naše optimalno klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Izvanredan restoran s dječjim kutkom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Oduševit će vas ukusni lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Ulogirajte se na našu besplatnu WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Naš je dječji kutak hit! Kod nas se naši mali gosti već sada raduju sljedećem posjetu. Imamo odvojen dio u koji se pušači mogu diskretno odvojiti.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Iz tog razloga imamo prilaz bez prepreka. Kod nas možete povesti i svoje četveronožne ljubimce. Uvijek nam je drago kada dođete. Jednostavno navratite k nama! Rado bismo večeras bili vaš domaćin. Prihvaćamo Mastercard karticu, VISA karticu, debitnu karticu i American Express karticu. Osim toga, možete platiti i gotovinom. Ako želite jesti kod kuće, možete iskoristiti našu dostavu ili jednostavno doći po svoje jelo. Svakim danom od 11:00 do 23:45 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Alda Rismonda 26, 52210 Rovinj, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
11:00 – 23:45
Utorak
11:00 – 23:45
Srijeda
11:00 – 23:45
Četvrtak
11:00 – 23:45
Petak
11:00 – 23:45
Subota
11:00 – 23:45
Nedjelja
11:00 – 23:45

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue